Julenatt


Brattvåg kyrkje lørdag 10. desember

Kom i julestemning og la roen senke seg med Wenche Myhre, Jørn Hoel og Emil Solli-Tangen!

Hele Norges Wenche Myhre rundet 75 år i år – og er mer aktiv enn noen gang! Hun gleder seg stort til å opptre i Brattvåg kyrkje med konserten Julenatt.

Wenche flankeres av stjernene Jørn Hoel og Emil Solli-Tangen, og trioen akkompagneres av musikere fra øverste hylle; Frøydis Grorud (saksofoner, fløyter) og Trond Lien (kapellmester, tangenter), som begge er kjent fra NRK-programmet Beat for Beat. I tillegg har vi for første gang med oss Tarjei Nysted (nøkkelharpe, fiolin, mandolin, bratsj m.m.).

– Dette er mitt niende år på Julenatt-turné, og jeg verdsetter å være en del av folks juletradisjoner høyt. For å være nettopp en tradisjon er det viktig for oss at de kjente og kjære julesangene alltid er med i vårt repertoar, slik at publikum kan kjenne igjen opplevelsen fra år til år. I tillegg vil vi selvsagt også å servere en del nytt materiale, forteller musikalsk leder Trond Lien.

– Julesanger, julestemning og tilhørende minner henger tett sammen, og kirkerommet er en perfekt ramme for å skape slike viktige og personlige øyeblikk for alle mennesker. Med «Julenatt» vil vi gi publikum en pustepause i julestria – slik at roen kan senke seg, sier produsent Håkon Ims.

Praktisk informasjon:

Konsert i Brattvåg kyrkje, lørdag 10. desember kl 17.00.

Dørene åpner ca 30 minutter før konsertstart.

Billetter kjøpes på Ticketmaster.no

   

 

 

Tilbake